4 Këshilla kryesore për të rritur shitjet e pronave tuaja komerciale në treg

Siç do t’ju thonë shumica e shitësve profesionistë në MB, njerëzit blejnë nga miqtë; e njëjta gjë vlen edhe në shitjet e pronave komerciale. Nëse dëshironi të rrisni në mënyrë drastike numrin e njerëzve që blejnë pronë biznesi nga ju, atëherë duhet të bëheni të aftë për t’i bërë si blerësin ashtu edhe shitësin miqtë tuaj. Duke përdorur metoda të tilla si kjo, ju do të jeni në gjendje të zbuloni saktësisht se çfarë duan nga transaksioni dhe mund t’i shprehni prezantimet tuaja për t’iu përshtatur nevojave të tyre.

  1. Mos kini frikë të reklamoni pronën tregtare në shitje në vende “të pazakonta”

Jini të guximshëm në reklamat tuaja. Bëni atë që agjencitë e tjera komerciale të pasurive të paluajtshme nuk do të presin, do të habiteni nga shumë rrugë të ndryshme reklamimi që ekzistojnë në botë. Duke reklamuar listat e pronave komerciale në vende të pazakonta, ju do të keni një avantazh mbi konkurrencën tuaj. Për shembull, mund të ketë disa gazeta të specializuara dhe revista tregtare në të cilat mund të blini hapësirë ​​të lirë reklamimi; do të habiteni se si ky lazer synon fushatën tuaj, duke sjellë klientë që janë të interesuar pikërisht për atë që ju keni për të ofruar.

  1. Bëni një listë të veçorive dhe përfitimeve të të gjithë pronës komerciale për shitje në librat tuaj

Një gabim që bëjnë shumë agjentë të pasurive të paluajtshme komerciale është thjesht renditja e veçorive të pronave që ata kanë në portofolin e tyre. Për ta bërë këtë do të thotë të demonstrosh mungesë të të kuptuarit në psikologjinë njerëzore, njerëzit nuk janë të interesuar për veçoritë kur marrin vendime për blerjen. Pyetja kryesore që dëshironi t’i përgjigjeni është “çfarë ka për mua?”, pasi të shkruani një kopje reklamuese që i përgjigjet kësaj pyetjeje në mënyrë krijuese, do të zbuloni se do të keni shumë më tepër interes.

  1. Spiunoni konkurrencën tuaj Zbuloni se çfarë i bën ata agjentë të suksesshëm të pasurive të patundshme
    postimi pa pagesë i pasurive të patundshme komerciale Diber

Në Mbretërinë e Bashkuar dhe fatura keni qenë shumë agjentë që bëjnë saktësisht të njëjtën punë si ju, por po gjenerojnë shumë më tepër shitje të pronave komerciale, detyra juaj nuk është thjesht të dilni nga konkurrenca, por gjithashtu të zbuloni se çfarë po bën konkurrenca juaj dhe të zbatoni më të mirën praktikat në sistemet tuaja. Ky informacion mund të mblidhet në shumë mënyra, një metodë e dobishme për t’u paraqitur si një klient i mundshëm që kërkon të bëjë një blerje pasurie të paluajtshme dhe të shohë saktësisht se si trajtoheni nga konkurrentët tuaj. Edhe nëse ato që gjeni janë praktika negative, megjithatë mund të jetë një mësim i shkëlqyeshëm për atë që nuk duhet bërë, ju gjithashtu mund të përfshini disa deklarata “ne kurrë nuk do…” në literaturën tuaj të korporatës ose në mënyrë delikate në formulimin e listimeve tuaja.